ZA VUJOVIĆA JE HRVATSKA JEDNA OD DVA NAJVEĆA FAVORITA ZA ZLATO: / Francuzima se pogotovo neće svidjeti što je izjavio

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska svoj put na ovom Svjetskom prvenstvu započinje u petak, kad će od 18 sati igrati protiv Japana

14.1.2021.
13:09
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener PPD Zagreba Veselin Vujović izjavio je za sarajevski "Dnevni avaz" kako su rukometaši Hrvatske i Norveške najveći favoriti za naslov na Svjetskom prvenstvu koje je u srijedu počelo u Egiptu.

"Najveći favoriti za medalje su Hrvatska i Norveška. Slovenija je isto tako jedna odlična reprezentacija koja može napraviti iznenađenje. Mi uvijek zbog povijesti i kvaliteta Dance i Francuze stavljamo u prvi plan, ali na zadnjih nekoliko natjecanja oni su malo pali. Koronavirus je diktirao sastave, pripreme, formu. I na samom prvenstvu se može dogoditi da neki igrač bude pozitivan", kazao je Veselin Vujović, sadašnji trener banjalučkoga Borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NA KLUPI IM JE SLAVNI STRUČNJAK, BRZI SU I OPASNI, ALI KAUBOJI IMAJU RECEPT ZA JAPANCE: /

'Znamo kako ćemo to rješavati'

Image
NA KLUPI IM JE SLAVNI STRUČNJAK, BRZI SU I OPASNI, ALI KAUBOJI IMAJU RECEPT ZA JAPANCE: /

'Znamo kako ćemo to rješavati'

Dugo i zahtjevno natjecanje

Hrvatska svoj put na ovom Svjetskom prvenstvu započinje u petak, kad će od 18 sati igrati protiv Japana. Čeka nas onda u nedjelju, također u 18 sati utakmica s Angolom, a u utorak igramo protiv Katra. Sve ćete utakmice moći pratiti na RTL televiziji u izravnom prijenosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sustav natjecanja je takav da su 32 reprezentacije podijeljene u osam skupina u prvom krugu. Nakon što svaka reprezentacija odigra po tri utakmice u toj prvoj skupini, formirat će se čak četiri nove skupine po šest reprezentacija.

Dakle, nakon prvog kruga ispadaju samo posljednje momčadi u skupinama, dok prve tri idu dalje. Nakon razigravanja po tim novim skupinama, po dvije reprezentacije na čelu svake od četiri skupine idu u četvrtfinale, a dalje se igra klasična knockout faza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je prema kladionicama četvrti po redu favorit, iza Danske, Norveške i Španjolske. Sve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije, ali i sve najzanimljivije ostale utakmice na SP-u moći ćete pratiti na RTL televiziji i platformi RTLPlay.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo