VUJOVIĆU OVO NIJE PRVI SUKOB SA EHF-OM: / Izbornik Slovenaca i bivši strateg PPD Zagreba znao se i potući na klupi. Ovaj video je dokaz

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Iz tučnjave je izašao s poderanom majicom i - otkazom

16.1.2018.
18:53
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Sudačke odluke koje su svirane na njihovu štetu tijekom prvih dviju utakmica Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj – a to je stav koji zauzimaju u slovenskoj rukometnoj reprezentaciji – mogle bi svoj epilog dobiti odlaskom slovenske izabrane vrste s turnira.

Image
NOVI DETALJ S UTAKMICE KOJA JE PODIGNULA PRAŠINU: /

'Nisu vidjeli tko je bio u krugu, gledali su samo posljednjih deset sekundi'

Image
NOVI DETALJ S UTAKMICE KOJA JE PODIGNULA PRAŠINU: /

'Nisu vidjeli tko je bio u krugu, gledali su samo posljednjih deset sekundi'

Prešlo sve granice

“Ono što se događa u ovoj godini je otišlo preko granica zdravog ukusa. Mi ozbiljno razmišljamo o odlasku s natjecanja, iako smo s druge strane svjesni svih posljedica koje bi mogle dočekati naše sljedeće generacije. Potrebno je napraviti rez, do sada smo uvijek tiho i bez komentara pokušavali riješiti stvari, ali ovaj je put prešlo sve granice”, kazao je glavni tajnik slovenskog rukometnog saveza Goran Cvijič nakon utakmice protiv Njemačke koja je okončana scenama u kojima je istaknutu ulogu ponio i izbornik slovenske vrste Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EHF je žalbu odbacio, a Slovenija je odgovorila najavom da razmatra i o civilnoj tužbi protiv EHF-a te žalbi Međunarodnom sportskom arbitražnom sudu u Laussanei.

Što se samog Vujovića tiče, on je završetak ogleda protiv Njemačke dodatno 'ukrasio' preuzimanjem uloge vratara u završnici utakmice (sporni sedmerac nakon isteka vremena i dugotrajnog pregledavanja snimke), a sve objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Debili vode ovaj sport'

"Ako oni rade cirkus, onda mogu i ja raditi cirkus! Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili!"

Nije ovo prvi sukob Vujovića s EHF-om, podsjeća 24sata.hr navodeći da je 2002. godine kao trener Ciudad Reala sudjelovao je u tučnjavi na parketu pred kraj utakmice finala Kupa kupova protiv Flensburga, za što je kažnjen dvogodišnjom suspenzijom i novčano u iznosu od 9500 eura. Dogodilo se ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao trener Vardara kažnjem je dvjema utakmicama suspenzije i 4000 eura zbog obračuna sa sucima. Riječ je o utakmici koju je Vardar igrao protiv Magdeburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo