NOVI DETALJ S UTAKMICE KOJA JE PODIGNULA PRAŠINU: / 'Nisu vidjeli tko je bio u krugu, gledali su samo posljednjih deset sekundi'

Image
Foto: Screenshot: AFP

Jedan od najboljih slovenskih rukometaša Jure Dolenec smatra da suci nisu imali isti kriterij u utakmici.

16.1.2018.
17:19
Screenshot: AFP
VOYO logo

Dugo će se još pričati o završnici utakmice Slovenije i Njemačke (25-25), odigrane u ponedjeljak navečer u Areni Zagreb. Čitava situacija odjeknula je u medijima, posebno slovenskim, koji pišu uglavnom u kontekstu sudačke pogreške i velike krađe.

SNIMKA SLOVENSKOG PREKRŠAJA KOJI IH JE KOŠTAO POBJEDE: Suci su na kraju donijeli dobru odluku, ali…

Slovenci čak prijete istupanjem s Europskog prvenstva, a spominje se i žalba Sportskom arbitražnom sudu. U posljednjim sekundama pri vodstvu Slovenije 25-24, Njemačkoj je dosuđen sedmerac jer je pri izvođenju brzog centra jedan slovenski igrač bio u krugu i ometao izvođača u polju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka je u samoj završnici zabila pogodak iz sedmerca po isteku vremena i to nakon dugotrajnog pregledavanja snimke. Veselin Vujović je bijesan, svi u Sloveniji su na nogama. Razmišlja se čak i povlačenju s turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih slovenskih rukometaša, kreator igre Dežele Jure Dolenec, smatra da suci nisu imali isti kriterij u utakmici. Naime, samo nekoliko sekundi prije spornog događaja Slovenija je izvela brzi centar, a njemački igrač nalazio se u krugu centra.

DRAMA U ZAGREBAČKOJ ARENI: Slovenci već proslavili pobjedu, ali suci su im pomrsili planove

"Vidite li možda Nijemca jedanaest sekundi prije kraja Nijemca u polju? Nisu vidjeli tko je još bio u krugu??? O da, razumijem, suci su gledali samo posljednjih deset sekundi", komentirao je Dolenec na Twitteru i Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jure Dolenec ne nastupa na turniru zbog ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolenec je napisao i sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto ne pogledamo obje dosadašnje utakmice Slovenije na turniru?Da ispravimo sve sudačke pogreške na štetu Slovenije, imali bi 4 osvojena boda i gol razliku bar +10".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo