VUJOVIĆ SE ISPRIČAO ZBOG NEZGODNE IZJAVE: / Slovenski izbornik pojasnio riječi koje su digle prašinu u Hrvatskoj

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske i nema više šanse za plasman u polufinale.

23.1.2018.
9:09
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

“Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana stanke. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj…, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici”, rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović u intervjuu za Sportske novosti. Njegove riječi podigle su prašinu u hrvatskim medijima i javnosti.

Image
VESELIN VUJOVIĆ POGRDNO NAZVAO HRVATSKI GRADIĆ: /

'Iskreno, ne znam što ćemo uopće raditi u toj vukoj...'

'Samo šala'

Zbog toga je dan kasnije uputio ispriku svima koje je povrijedio te je slijedećim riječima pojasnio svoju izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

15.01.2018., Arena, Zagreb - Europsko rukometno prvenstvo, skupina C, 2. kolo, Slovenija - Njemacka. Trener VUJOVIC Veselin Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Nisam želio nikoga uvrijediti. Bila je to samo šala. Ne bi palo na pamet nešto takvo pogotovo jer sam u Hrvatskoj dočekan kao doma. Tu sam riječ upotrijebio bez namjere da nekog uvrijedim. Najmanje ljude koji se silno trude da nam boravak u Hrvatskoj učine dobrim. Ispričavam se svima", poručio je Vujović putem SN-a.

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske i nema više šanse za plasman u polufinale. Trenutno borave u Svetom Martinu gdje čekaju sljedeći susret u grupi II koji je na rasporedu u utorak protiv Španjolske. Dan nakon toga čeka ih posljednji sraz u grupi protiv Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo