ne dvoji o ishodu / Vujović: 'Hrvatska je puno jača, ali u Beogradu je čeka paklena atmosfera'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Veselin Vujović smatra da je Hrvatska veliki favorit u kvalifikacijskom ogledu sa Srbijom u Beogradu

11.4.2019.
16:41
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija danas će se u Beogradu sučeliti sa Srbijom u 3. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. 

S tek jednim osvojenim bodom iz prva dva susreta, Srbiji se danas nameće imperativ pozitivnog rezultata, no kvaliteta je neupitno na strani Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slažu se s time svi, od našeg izbornika i reprezentativaca, preko brojnih domaćih stručnjaka, pa do slovenskog izbornika Veselina Vujovića, koji ne dvoji o ishodu večerašnje utakmice. 

"Hrvatska je jača i dosta snažnija u ovom trenutku, ali u Srbiji su svjesni kako su im ove dvije utakmice biti ili ne biti u borbi za Europsko prvenstvo", rekao je Vujović u razgovoru za 24 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbija je u ovom trenutku najjača na poziciji golmana. Imaju dva odlična golmana, Milosavljeva iz Vardara i Cuparu iz Kielcea. To su sjajni golmani i najveća snaga ove momčadi. Izbornik Peruničić jake adute ima i u krilu Iliću i u vanjskom Zelenoviću. Ova je momčad pomlađena u odnosu na nastup na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska je favorit, ali dobro znaju kako ih u Pioniru čeka vatrena i paklena atmosfera. Nadam se kako će sve biti u redu, kako neće biti vrijeđanja s tribina niti u Srbiji, niti u Hrvatskoj."

Unatoč izostanku Luke Cindrića, Vujović smatra kako Hrvatska neće imati problema pošto ima pregršt kvalitetnih rješenja za njegovu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da je Cindrić ozlijeđen, ali Lino Červar može biti miran jer ima Domagoja Duvnjaka i Igora Karačića. Kad imate takve dvije klase, onda se neće toliko osjetiti izostanak odličnog igrača kakav je Cindrić."  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo