hrvatski kup / VIDEO, Sesvete u ludoj završnici pobijedile Osijek i plasirale se na završnicu kupa, pridružit će im se Poreč i PPD Zagreb

Image

Saznali smo tri od četiri putnika na završnicu kupa, koja će se održati u Poreču.

7.4.2022.
9:07
VOYO logo

Jučer su odigrane četvrtfinalne utakmice hrvatskog kupa za rukometaše. Pobjede su upisali PPD Zagreb, Poreč i Sesvete. Nexe i Bjelovar odigrati će svoju utakmicu kada to europski raspored bude dopuštao Nexeu.

PPD Zagreb s uvjerljivih 15 razlike svladao je momčad Dubrave i tako se plasirao na Final 4. Najuvjerljiviji kod Zagrebaša bio je Edin Klis koji je postigao sedam golova. Filip Ivić obranio je 11 od 19 udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poreč je svojoj dvorani svladao Moslavinu rezultatom 30:25. Istrijani su od početka kontrolirali tijek utakmice, a najbolji u njihovim redovima bio je Tomislav Bošnjak s devet golova. Treba istaknuti Tomija Vozaba iz Moslavine koji je zabio 13 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu utakmicu gledali smo u Osijeku. Sesvečani su došli kao favorit u dvoranu Zrinjevac, no dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Navijači Osijeka, popularna Kohorta, svih su 60 minuta bodrili svoje rukometaše i nosili ih prema završnici kupa. Na poluvremenu je rezultat bio 16:13 za Osijek. U drugom poluvremenu momčad Silvija Ivandije počinje igrati ozbiljnije i dostiže prednost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na semaforu je stajalo 25:25,a vremena je preostalo još samo za napad Sesveta. Akcija je završila na juniorskom reprezentativcu Patriku Hršaku koji se diže s devet metara i odvodi Sesvete u Poreč na Final Foru hrvatskog kupa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u redovima Sesveta bio je Ivan Dumenčić sa sedam golova, dok je u redovima Osijeka jednak broj golova zabio Fran Čurić.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo