[VIDEO] 'DEČKI, A DI SU BOCE? KAJ JE DEČKI, NEUGODNJAK'? / Objavljena urnebesna snimka hrvatskih rukometaša iz autobusa

Image

Odmah na početku spomenuo je već sada famozno pripremanje utakmice s bocama i stolcima

20.1.2021.
12:19
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija uspješno je odradila posao u prvom krugu Svjetskog prvenstva u Egiptu. Pobjedama nad Katarom, Angolom te remijem s Japanom osigurali su prvo mjesto i prenijeli su tri boda u drugi krug, gdje ih pak čeka vrlo neugodna skupina.

U nastavku će Hrvatska preseliti iz Aleksandrije u Kairo, a tamo će pak igrati u četvrtak s Bahreinom, u subotu s Argentinom te u ponedjeljak s aktualnim prvacima svijeta, Dancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, atmosfera među našim igračima je zaista sjajna. Eto, tome svjedoči i posljednji video iz autobusa, kojeg je snimio Damir Kajba, fizoterapeut naše reprezentacije.

Trenirali s bocama i stolcima

Odmah na početku spomenuo je već sada famozno pripremanje utakmice s bocama i stolcima, o čemu je Lino Červar govorio nakon utakmice s Katarom. Naime, Hrvatska nije odradila klasični pripremni trening uoči Katara zbog lošeg vremena i odlučili su da neće putovati 120 kilometara dalje od svog tabora kako bi trenirali u normalnim uvjetima, pa su zato taktički dio treninga odradili u Červarovu apartmanu služeći se kako je izbornik kazao, bocama i stolcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A di su te boce", raspitivao se u autobusu Kajba i kasnije je još zadirkivao neke rukometaše koji se baš i nisu htjeli snimati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo