TELEMACH POTEZ DANA / Vi ste odabrali! Obranjeni zicer(i) Dominika Kuzmanovića protiv Francuske Telemach je potez dana

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

19.1.2024.
11:09

Porazom protiv Francuske rukometaši su otvorili drugi krug Europskog prvenstva. Bila je to prava muška borba sve do posljednje sekunde utakmice, ali Francuzi su ovaj put imali malo više 'sreće'.

Mladi Dominik Kuzmanović čitavu nas je utakmicu držao na životu stoga su i njegove obrane zasigurno obilježile utakmicu, a i vi ste ga odabrali za Telemach potez dana.

Zicer koji je obranio čim je ušao na parket dobio je 78 % vaših glasova, a odmah iza toga je i njegov obranjeni sedmerac s 20 %. Na trećem mjestu našao se sjajan prodor i gol Zvonimira Srne (2 %).

Image
Foto: RTL

Naši rukometaši sljedeću utakmicu igraju sutra protiv Mađarske s prijenosom na RTL-u. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 17:00, a utakmica u 18 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama