DAJTE SVOJ GLAS

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Rukometaši su ušli u polufinale, hoće li uspjeti osvojiti medalju?

Nakon veličanstvene pobjede hrvatske rukometne reprezentacije u četvrtfinalu protiv Španjolske (30-29), u našoj anketi vam postavljamo pitanje: ‘Koji je krajnji domet kauboja na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj?’

Ne sjećamo se kad je hrvatska rukometna javnost toliko sramežljivo ispratila rukometaše hrvatske nacionalne vrste na jedno veliko natjecanje. Izbornik Hrvatske Željko Babić pomladio je reprezentaciju i bez ozlijeđenih Marka Kopljara i Marina Marića otputovao u Francusku. 

TKO JE HRVATSKI JUNAK? Mirni dečko iz Garešnice maestralnom je igrom protiv Španjolaca bacio u trans čitavu naciju

Manja očekivanja

Iako je nacija od rukometaša uvijek naviknula na medalju, ovog puta kao da su očekivanja nekako manja upravo zbog pomlađivanja momčadi. Tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva, Hrvatska je bila kritizirana zbog tzv. crnih rupa u igri koje su zabrinjavale i Babića i igrače.

HANDBALL-WORLD-2017-HUN-CRO

‘OVO JE FRUSTRIRAJUĆE’: Španjolski izbornik otkrio što je njegovu momčad koštalo poraza od Kauboja

No, protiv Španjolaca u utorak navečer u Montpellieru crnih rupa nije bilo, odnosno, one su svedene na minumum. Hrvatska je briljantnom igrom slavila protiv favorizirane furije 30-29 i izborila plasman u polufinale natjecanja.

Apetiti su porasli

Sukladno s tim, apetiti hrvatske rukometne javnosti su porasli, svi već gledaju prema medalji, a prvu utakmicu u borbi za odličja Hrvatska igra u petak protiv Norveške koja je pobijedila Mađarsku.

Tim povodom, u anketi vam postavljamo pitanje:

“‘Koji je krajnji domet kauboja na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj?”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr