VARDAR JE NOVI PRVAK EUROPE: / Čupić i Karačić slavili u finalu protiv Štrlekovog Veszprema

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Vardaru je ovo drugi naslov prvaka u tri godine

2.6.2019.
19:42
Profimedia
VOYO logo

Makedonski rukometni klub vardar osvojio je rukometnu Ligu prvaka. U finalu su svladali mađarski Veszprem rezultatom 27:24. Igor Karačić i Ivan Čupić hrvatski su predstavnici koji se mogu pohvaliti naslovom prvaka, dok se na gubitničkoj strani u finalu našao još jedan naš reprezentativac Manuel Štrlek.

Vardaru je ovo drugi naslov prvaka u tri godine, a stigao je u vrijeme kada Vardar koji smo dosad poznavali polako nestaje zbog toga jer će mu u sljedećoj sezoni izostati dosadašnja financijska potpora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se njihov ulazak u finale nakon izbacivanja Barcleone u polufinalu protumačio kao iznenađenje, u finalu je makedonska momčad pokazala da je dostojna naslova prvaka Europe. Kroz cijelu utakmicu nije mogla mađarska momčad nikako preći u vodstvo, a za to se prije svih pobrinuo Moraes koji je odigrao odličnu utakmicu. Završio je sa šest golova i kad je on bio na terenu Vardar je izgledao nezaustavljivo.

Nesalomljivi Karaćić

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Čupić završio je utakmicu kao drugi strijelac Vardara s pet pogodaka, ali je u samoj završnici pokazao hladnokrvnost te jednim pogotkom iz igre i jednim sedmercem zapečatio sudbinu Veszprema. Igor Karačić zabio je tri gola, no on je igrao na rubu svojih mogućnosti jer se borio s bolesti koja ga ovih dana nije puštala. Uz sve to, u subotu je iznesen s terena jer ga je boljelo koljeno zbog kojeg je njegov nastup bio upitan. Nije mu bilo premca u organizaciji igre jer je upisao pet asistencija, najviše od svih igrača Vardara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gubitničkoj momčadi u ofenzivi je prednjačio Kentin Mahe koji je zabio šest pogodaka, dok Manuel Štrlek nije nastupio u finalu.

U drugoj, utješnoj utakmici ovog Final Foura Barcelona je u raspucanoj utakmici s 40:35 svladala Kielce za koje je Luka Cindrić zabio tri pogotka te upisao tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo