BANDIĆ O ARENI: / ‘Svi dugovi su plaćeni, pozivam baju Oppenheima da mi zabrani ulazak u dvoranu... Ajde da te vidim!'

Image
Foto: PIXSELL

Zagreb je domaćin skupini C u kojoj igraju Crna Gora, Njemačka, Makedonija i Slovenija

11.1.2018.
13:12
PIXSELL
VOYO logo

Milan Bandić je na press konferenciji za novinare objavio kako su svi dugovi prema Ingri, odnosno Laništu, plaćeni na vrijeme te da postoji depozit na kojem je 48,5 milijuna kuna iz kojeg se Ingra može naplatiti ako za to postoji potreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je domaćin skupini C u kojoj igraju Crna Gora, Njemačka, Makedonija i Slovenija. Prva utakmica trebala bi se igrati u subotu u 17.15, kad bi se trebali sastati Crnogorci i Nijemci.

'Da vidim tko će mi zabraniti ulazak u dvoranu'

"Jako sam tužan. Ne razumijem čemu sve ovo. Da je bilo pameti, a nije. Kada smo potpisali ugovor između Holdinga i Ingre mogli smo otkupiti Arenu u određenom periodu za 80 milijuna eura, da sam barem tada imao bilo kakav kontakt s Holdingom i vladom mi danas ovdje ne bismo bili i ne bi bilo ovog problema. Ispričavam se svima", započeo je svoje izlaganje gradonačelnik Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao je Bandić isto tako i šefa Ingre, Igora Oppenheima, da ne prijeti praznom puškom i ćorcima jer to nije u redu prema rukometašima koje se na ovaj način uznemirava. Tvrdi kako se od muhe radi slona i kako zapravo Arena pripada Gradu i Vladi koji plaćaju njeno održavanje.

"Pozivam baju Oppenheima da mi zabrani ulazak u dvoranu, da vidim tko će gradonačelniku zabraniti ulaz u Arenu", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO PRESICE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo