Utučenog Balića ništa ne može oraspoložiti!

Najveća tema u stožeru hrvatske rukometne reprezentacije stanje je Ivana Balića kojeg muči ozljeda prepone te je upitan za prvi dio, ako ne i cijelo natjecanje.

13.1.2012.
13:10
VOYO logo

"O ozljedi se toliko toga napisalo, a igrat ću kada to stožer procjeni", tvrdi Ivano.

Ne krije da mu teško pada neigranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se "super"! Kako ću se osjećati, tužan sam i nezadovoljan. Nadam se da će na kraju sve biti u redu", rekao je Balić.

Na njegovo stanje osvrnuo se i izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balićeva ozljeda iziskuje veliki oprez, on sam zna koliko mu smeta. Postoji velika želja kod njega, vidjet ćemo, još je koji dan do EP-a", rekao je Goluža. Iako je za petak najavio priopćiti imena trojice prekobrojnih, izbornik je bio prisiljen pogaziti riječ. U autobus za Vršac sjest će svi igrači s užeg popisa.

"Razočarat ću vas. Situacija je takva da će ozljede diktirati momčad i nalažu da budemo oprezni", dometnuo je Keta zadovoljan odrađenim u mini pripremama koje su se zgusnule u samo dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se radilo iako nam vrijeme nije bilo saveznik, pokušali smo ekipu osvježiti i napuniti snagom nakon Croatia cupa", kazao je.

"Možemo biti djelomično zadovoljni odrađenim, mjesta za napredak još uvijek ima, a na nama je da pokušamo sakriti svoje mane", kazao je kapetan reprezentacije Igor Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je, kaže, velikih očekivanja, ali pokušava “spustiti loptu”.

"Treba bit realan, svi nam već “guraju” medalje, ali daleko je još borba za njih. Idemo korak po korak, prvo da pobijedimo Island. Odigrat ćemo najbolje što možemo, ali i drugi treniraju i igraju rukomet", kazao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući sa strane, izgledamo jako dobro. Nadam se da će oni igrači koji imaju problema, uključujući i mene, uspjeti riješiti ih se što prije", dometnuo je Ivano Balić.

Polazak autobusa s hrvatskom reprezentacijom iz Osijeka najavljen je za subotu u 9,30 sati, a u sobama hotela u Vršcu trebali bi biti već oko podneva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo