ERSTE LIGA / Oni su hrvatska rukometna budućnost: Ulovili su svoje prve trofeje, uzbuđenja je bilo puno, poneka suza onih koji su izgubili, a ponajviše smijeha i radosti

Image
Foto: Balić and Metličić academy

U Šibeniku petu godinu zaredom održana Erste liga u mini rukometu

1.6.2022.
9:36
Balić and Metličić academy
VOYO logo

U Šibeniku je već petu godinu Erste rukometna liga u mini rukometu okupila djevojčice i dječake od 7-12 godina, a koji su jučer u dvorani na Meterizama lovili svoje prve rukometne trofeje.

Image
KONAČNO NEŠTO DOBRO /

Jedinstven projekt rukometnog kluba BM 07 iz Splita: Ovo je uistinu veliko

Image
KONAČNO NEŠTO DOBRO /

Jedinstven projekt rukometnog kluba BM 07 iz Splita: Ovo je uistinu veliko

Bilo je više nego uzbudljivo, iz dalmatinskih županija stigle su sekcije i klubovi, sportske škole, njihovi roditelji... Uzbuđenja na pretek, poneka suza onih koji su izgubili, a ponajviše smijeha i radosti onima kojima je mala rukometna lopta prirasla srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Erste liga privukla brojne klince

Iz Metkovića, Korčule, Hvara, Zadra, Vodica, Šibenika, Trogira, Splita, Sinja, Dugopolja, Marine, Knina okupljenu je djecu privukla Erste liga i projekt koji je došao pozdraviti čak i jedan od najvećih hrvatskih rukometnih trenera Vlado Stenzel.

Image
Image

"Uzbudiljivo je ovo za vidjeti, drago mi je gledati ovu rukometnu mladost, njihove ambiciozne trenere, male igačice i igrače. Posebno mi je drago da je Šibenik okupan rukometom jer se bori, sa svojim entuzijastima, za mjesto u gradu i županiji. Nadam se de će oni koji ne razumiju shvatiti da bez ovakvih liga i djece nema ni sporta, amaterskog, a ponajprije profesionalnog koji Hrvatskoj donosi rezultate i uspijehe", kazao je Vlado Stenzel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Vlado Stenzel radnosno pozdravio djecu

Nije samo proslavljeni Vlado Stenzel radosno pozdravio djecu i njihove trenere, bilo je puno roditelja koji su nam potvrdili da im je za razvoj djece i klubova ovakva liga dobrodošla te se raduju svakom novom druženju svojih mališana.

Image
Image

"Došli smo iz Sinja, nije nam teško, jer znamo koliko ovoj djeci nedostaje utakmica i prilike da se natječu. Za sada smo zadovoljni rezultatima, a nadamo se i finalu u Splitu", potvrdila nam je Žana Majić, sinjska trenerica. Najuspješnije je medaljama i peharima nagradio proslavljeni rukometni reprezentativac Ljubo Vukić zlatni igrači iz Vodica podigli su pobjedniči pehar, šibenski Adriatic zauzeo je drugo mjesto, a prvi put su pehar, onaj za treće mjesto osvojili Trogirani. Kod djevjočica su u finalu igrale ŽARK i Hvar, bolje su bile Splićanke, a curice iz ŽRK Sinj kući su se vratile sa peharom za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo