kontroverzna izjava / Trener Domagoja Duvnjaka iz Kiela poručio: 'HRS je kriv za njegove ozljede, bilo bi najbolje da ne zaigra na Euru u Hrvatskoj!'

Image
Foto: Annegret Hilse/DPA/PIXSELL/Goran Stanzl/PIXSELL

'Očekivao sam da će se možda vratiti u studenom, no povratak se očekuje u prosincu. Bit će pod velikim naporima na Europskom prvenstvu i postoji velika opasnost da ponovi ozljedu', kazao je Duvnjakov klupski trener

21.11.2017.
21:15
Annegret Hilse/DPA/PIXSELL/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener njemačkog rukometnog velikana Kiela Alfred Gislason dao je intervju za njemački tjednik HandballWoche, u kojem je između ostalog imao izjavu koja bi mogla naljutiti brojne navijače hrvatske rukometne reprezentacije.

Naime, 58-godišnji Islanđanin zbog dobrobiti svog kluba volio bi da Duvnjak ne nastupi na nadolazećem Europskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj. Osim toga, Gislason je ustvrdio kako je upravo Hrvatski rukometni savez jedan od krivaca za učestale Duvnjakove ozljede, zbog kojeg je ponajbolji igrač Kauboja u travnju morao na operaciju koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam da će se možda vratiti u studenom, no povratak se očekuje u prosincu. Bit će ključni igrač Hrvatske na Europskom prvenstvu, dakle pod velikim naporima i postoji opasnost da ponovi ozljedu. Najpametnija stvar za sve bila bi da ne igra na tom prvenstvu", kazao je Duvnjakov klupski trener Alfred Gislason komentirajući Duvnjakovu rehabilitaciju nakon operacije koljena.

"Možda smo bili preoptimistični nadajući se da će se vratiti u studenom. Htjeli smo da se vrati brže nego što je moguće. Nažalost utakmice koje je igrao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj su potpuno uništile njegovo koljeno." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim osvrta na Duvnjakovu ulogu u Kielu i hrvatskoj reprezentaciji, Gislason je tek napomenuo i kako bi mu se iduće sezone u ulozi pomoćnog trenera na klupi mogao pridružiti Filip Jicha, proslavljeni češki internacionalac i dugogodišnji član Kiela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo