u borbi s opakom bolešću / Teški dani izbornika Červara: 'Nedavno je imala drugu operaciju, nadamo se kako će sve biti dobro'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Mučimo se, borimo se, ali ide na bolje', rekao je Lino Červar

4.1.2019.
7:47
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar, osim sjajnog rezultata na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, pobjede traži i u privatnom životu. 

Naime, Linina supruga, njegova desna ruka i životna pratilja, u borbi je s opakom bolešću. Otkrio je u rujnu prošle godine kako mu supruga Klaudija, koja je godinu mlađa od 68-godišnjeg Maga di Umaga, ima tumor. Tad je, prije tri mjeseca, govorio o tome kako ga s Klaudijom, koja je uvijek bila tu za njega, čeka velika borba i kako se nada da će dobiti ovu bitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mučimo se, borimo se, ali ide na bolje", rekao je Lino za 24 sata kad su ga na kraju razgovora o rukometu upitali za zdravlje njegove supruge.

"Nedavno je imala drugu operaciju, nadamo se kako će uz Božju pomoć na kraju sve biti dobro", dodao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je stao, naš dobri i neponovljivi Lino. Osjeti se po glasu da mu nije lako, ali svejedno “kauboje” sprema za veliku borbu koja ih od 10. siječnja čeka na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Sigurno će mu podrška preko mobitela i telefona biti i Klaudija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo