SVI SE SLAŽU ŠTO JE BILO PRESUDNO PROTIV FRANCUSKE: / 'Odigrali smo vrhunski, ali ostaje žal. To si nismo smjeli dopustiti'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je sa šest bodova osigurala treće mjesto u skupini te će u subotu od 20.30 sati u Herningu igrati za peto mjesto.

23.1.2019.
20:02
AFP
VOYO logo

Hrvatski rukometaši pobijedili su Francusku sa 23-20 (11-11) u posljednjem dvoboju grupne faze odigranom u srijedu u Kölnu, a naša je reprezentacija tako osigurala treću poziciju u skupini I, koja joj donosi utakmicu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

"Čestitam ekipi na zasluženoj pobjedi. Dali smo sve od sebe. Kapa do poda svima nama. Presudila je jako dobra obrana koju je trener tražio od nas. Naći ćemo goriva za tu posljednju utakmicu. Skupit ćemo se, ako smo mogli nakon Njemačke i Brazila moći ćemo i sada", rekao je DavidMandić poslije utakmice, javlja Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je presudilo?

"Presudila je naša želja, volja, obrana i naš Marin Šego. Svaka čast dečkima. Opet smo se vratili što pokazuje da imamo karakter. Čestitam dečkima, jer smo izborili kvalifikacije za Olimpijske igre. Imali smo jedan loš dan protiv Brazila, nadali smo se da možemo do polufinala, ali to je sport", dodao je DomagojDuvnjak i nastavio.

[nethr_galerija url="https://net.hr/sport/rukomet/rovovska-bitka-u-lanxess-areni-ove-slike-govore-vise-od- tisucu-rijeci/"]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo do pobjede u toj borbi za peto mjesto. Želimo s pobjedom otići kući. Nije bilo straha od neuspjeha. Mislili smo samo na našu utakmicu i nismo razmišljali o utakmici u kojoj je Brazil pobijedio Island i stavio dodatni teret na nas u tom nastojanju da ostvarimo kvalifikacije za Olimpijske igre", poručio je.

Kobno prvo poluvrijeme

"Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv ekipe koja je među tri najbolje na svijetu. Svakih pet do 10 minuta su mijenjali cijelu postavu, ali svi ti igrači su bili vrhunski. Ostaje žal za Brazilom i tim prvim poluvremenom. Nije mala stvar pobijediti Francuze. Nije bilo lako nakon što je Brazil pobijedio Island. Pratili smo. Znali smo da ovisimo sami o sebi. Ispunili smo primarni cilj. Večeras ćemo proslaviti i sutra se spremamo za Herning i idemo po peto mjesto", riječi su MarinaŠege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo