SVE JE SPREMNO ZA - SPEKTAKL! Červarovi kauboji završili pripreme: / 'Ždrijeb je lutrija'

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
22.6.2017.
18:18
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

"S obzirom da je kraj sezone i da su igrači došli umorni i da se svi spremaju za godišnje odmore, svi su bili iznimno motivirani i odradili smo jako dobar posao. Bilo je odlično," kazao je trener reprezentacije Vlado Šola osvrnuvši se i na sutrašnji ždrijeb skupina.

SJAJNA VIJEST HRVATSKOG KAPETANA: Domagoj Duvnjak objavio video-zapis koji će se svidjeti Lini Červaru

'Ždrijeb je lutrija'

"Ždrijeb je lutrija i nema smisla razmišljati unaprijed. Nismo ništa komentirali, jedino smo zaključili kako bi iz Splita gdje ćemo igrati prvi krug trebali donijeti četiri boda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Horvat je dodao kako će reprezentacija uz navijače pokušati otići što dalje.

"Kakav god ždrijeb bio, neće biti lako. Svi znamo što je EP. Mi ćemo ići svojim putem. Dobro se pripremiti i uz naše navijače pokušati ići što dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mini rukometni turnir i promocija gradova domaćina'

Ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. na rasporedu je u petak s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prije samog ždrijeba ispred KD Lisinski od 16 sati bit će organiziran mini rukometni turnir i promocija gradova domaćina Europskog prvenstva 2018 (Zagreb, Split, Varaždin, Poreč) uz gastronomske delicije i prezentacije, dok će nakon ždrijeba od 20:30 sati ispred dvorane za sve posjetitelje biti koncert Nine Badrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska kao domaćin nalazi se u jakosnoj skupini 1 s Njemačkom, Španjolskom i Francuskom. U skupini 2 su Danska, Bjelorusija, Švedska i Makedonija, u skupini 3 Norveška, Srbija, Crna Gora i Češka, a u skupini 4 Mađarska, Slovenija, Austrija i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo