Liga prvaka / Štrlek i Vezprem jednom nogom u polufinalu, Nantes nemoćan protiv Barcelone

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Jako je propusna bila Nantesova crta s koje je "njihov" Ludovic Fabregas utrpao devet pogodaka i bio prvo ime susreta

25.4.2019.
9:35
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka mađarski Vezprem za koji igra hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek gotovo pa je osigurao polufinale uvjerljivom pobjedom 28:22 na gostovanju kod Flensburga.

Nakon početnog vodstva od 3:0 domaćina, Štlek i društvo uspjeli su se vratiti u utakmicu. Iako je na poluvremenu bio egal (15:15), u nastavku Flensburg nije nikako mogao do pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabili su ih samo sedam u drugih 30 minuta igre, a velike zasluge treba dati vrataru Rolandu Mikleru koji je bio na gotovo nestvarnih 53 posto obrana, a skinuo je i dva sedmerca.

Štrlek je utakmicu završio s dva pogotka, dok je Andreas Nilsson bio najbolji strijelac  mađarske momčadi sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je susretu večeri Barcelona stvorila značajnu prednost na gostovanju kod Nantesa. Katalonska momčad slavila je rezultatom 32:25, a jako je propusna bila Nantesova crta s koje je "njihov" Ludovic Fabregas utrpao devet pogodaka i bio prvo ime susreta.

U redovima Nantesa Valero Rivera bio je najučinkovitiji s osam pogodaka, no nije imao pravu potporu suigrača da bi francuska momčad jače zaprijetila Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar i Szeged na teren će večeras, a Vive Kielce i PSG u nedjelju.

Liga prvaka, četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flensburg - Vezprem 22:28
Nantes - Barcelona 25:32

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo