STIGLE NOVE KRITIKE NA RAČUN IHF-A: / 'Utakmica s Hrvatskom je potpuno beskorisna. Jasno je da smo je htjeli preskočiti'

Image
Foto: AFP

Obje su reprezentacije već osigurale kvalifikacije za Tokio.

24.1.2019.
10:26
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je cilj te je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj osigurala nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Nakon pobjede protiv Francuske u posljednjem kolu druge faze izborili su treće mjesto u skupini što znači da će se u subotu u 20.30 sati boriti sa Švedskom za peto mjesto. Utakmica je to koja ne donosi praktički ništa pa se na nju kritički osvrnuo švedski rukometaš MattiasZachrisson.

Treba im odmor

"Teško je imati dva slobodna dana i onda igrati utakmicu za peto mjesto. Naravno da je ta utakmica potpuno beskorisna", rekao je Zachrisson. Priznao je da bi se igrači željeli ranije vratiti svojim kućama kako bi se odmorili nekoliko dana prije nastavka klupske sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama je naporno proljeće u klubovima. Jasno je da smo htjeli preskočiti takvu utakmicu, ali naša je dužnost obaviti posao", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale SP-a, inače, na rasporedu je u petak. U Hamburgu će igrati Njemačka - Norveška i Danska - Francuska. Finalni susret igra se u nedjelju. O posljednjem mjestu u kvalifikacijama za OI odlučivat će pak susret između Španjolske i Egipta, koji je na rasporedu u subotu u Herningu kada će se igrati za sedmo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo