Srpski izbornik priznao čega se Orlovi najviše boje

'Jedino se bojim da ekipa ne izgori od prevelike želje. Jer doslovno pucaju od želje.

27.1.2012.
14:46
VOYO logo

"Danas igramo za snove. Već smo malo i potrošeni, ali i ostali su. I mi imamo ozljede, a imaju ih i oni. Ostajemo pri tome da je jedina obaveza dati sve od sebe, a to je dovoljno. Poslije nam nitko neće moći ništa reći", istaknuo je izbornik srpske rukometne reprezentacije Veselin Vuković. Nada se kako će njegova momčad iskoristiti prednost domaćeg terena.

"Obje reprezentacije su motivirane. A i publika... Zamislite da igramo u Hrvatskoj? Vjerojatno bi bila ogromna prednost za domaćina. Zato se nadam da će to u ovom slučaju biti prednost za nas." Vuković je otkrio čega se najviše plaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino se bojim da ekipa ne izgori od prevelike želje. Jer doslovno pucaju od želje. Ne znam kako ćemo se ponašati u svemu tome jer nemamo iskustva, za razliku od Hrvata. Vidjeli ste da u utakmicama koje se igraju na mali rezultat puno znače jedna ili dvije obrane više golmana. Takvu utakmicu može odlučiti jedna pogođena vratnica, jedna sudačka odluka, ili odčepljena linija. Bit će to teško preživjeti." Nije zaboravio pohvaliti svog protivnika. "Najveća kvaliteta Hrvatske je - kvaliteta. Baš tako. Iznimna ekipa, kao uostalom i Španjolci i Danci, ali i mi smo pokazali da imamo kvalitetu, a mjerit ćemo je od 20.15." Jedno od najvećih iznenađenja na turniru je Ivano Balić koji gotovo cijelo prvenstvo sjedi na klupi. No, Vuković zna tko je i što je Ivano.

"Ne želim to komentirati, neću dirati u tuđe probleme. Svatko ima svoje. Ivano je svjetski igrač, tko ne misli tako, griješi. Možda je malo prešao zenit, ali je i te kako potreban i koristan. Ali nek’ kolega Goluža razmišlja igra li bolje s njim ili bez njega", poručio je mirno Vuković, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo