Srbija rasplakala Hrvate! Europsko zlato ostalo san!

Hrvatska nije uspjela! U polufinalu Europskog prvenstva Srbija je bila bolja od Kauboja i pobjedom 26:22 izborila nedjeljni finale.

27.1.2012.
21:56
VOYO logo

Sve je lijepo izgledalo za Kauboje nakon prvih pola sata. U tom prvom poluvremenu je Hrvatska igrala "hladne glave". Unatoč teškoj atmosferi za igru, napadački je Hrvatska igrala strašno racionalno i produktivno. Vanjski igrači su koristili šansu, Čupić je realizirao nekoliko kontri, a i obrana je spriječila u glavnini "ludilo" domaćeg tima.

Međutim u nastavku na terenu sasvim druga slika. Obrana je potpuno popustila, a vratari Alilović i Losert su bili nemoćni u zaustavljanju domaćih šuteva. Izostavimo li Marka Kopljara, u napadu je također sve otišlo po krivome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih pet minuta nastavka Srbija je od 13:14 došla do 16:14. Nakon toga je ta razlika samo rasla na stranu Srbije, a hrvatski su rukometaši samo jednom dali sami sebi, i navijačima, nadu.

Kopljar je s dva pogotka smanjio na 21:19, ali taj mali zaostatak je bio kratkog vijeka. Podigla je Srbija vrlo brzo prednost na 25:20 i priča je završila do konačnih 26:22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu moramo istaknuti veliki zid koji je ispred svojih vratiju podigao domaći vratar Darko Stanić koji je veliku većinu od svojih 12 obrana prezentirao u drugom poluvremenu.

Sa sedam pogodaka je najbolji strijelac, i igrač, kod Hrvatske bio Marko Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj ostaje nedjeljna borba za brončanu medalju protiv Španjolaca.

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo