Splićani ponovno lude za rukometom!

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, najavio je drugo 'poluvrijeme' okršaja sa Španjolskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine.

12.3.2011.
18:15
VOYO logo

Split ponovno živi rukomet! Svih 10.000 ulaznica za Španjolsku u Spaladium Areni već je rasprodano.

"Uzvratna utakmica u Spaladium Areni biti će posve drugačija i puno teža nego što je bila u Španjolskoj. Ona je od iznimno velike važnosti pošto bi pobjedom odlučili o prvom mjestu u skupini, a pobjednici kvalifikacijskih skupina imaju puno lakši žrijeb za Europsko prvenstvo", rekao je Goluža na konferenciji za novinare, napominjući kako je Spaladium Arena odabrana zbog nezaboravne atmosfere koju su splitski navijači priredili hrvatskoj reprezentaciji na SP-u 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S publikom u Splitu nas vežu jake emocije i želimo da nam ona budu igrač više i dodatna snaga za pobjedu", istaknuo je Goluža, po kojem će osnovna zadaća naših igrača biti 'ne razbraniti golmana Španjolaca Arpada Šterbika, najzaslužnijem što je Furija uzela broncu na nedavnom Svjetskom prvenstvu.

Goluža vjeruje naš vratar Marin Šego nastaviti s dobrim obranama kao što je to činio i u prvoj utakmici u Španjolskoj. Najavio je kako će u sastavu hrvatske reprezentacije u uzvratu biti i Vedran Zrnić koji je prvu utakmicu propustio zbog obiteljskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103070843006 arti-201103080335006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo