OGLAS

ŠPANJOLCI SU NAS HTJELI U FINALU, NO SAD SU SE NAGLO PREDOMISLILI: / 'Ne znamo kako Hrvatima to uspijeva...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska će u nedjelju (16:30 sati) za jedino zlato koje joj nedostaje boriti protiv Španjolske. Utakmicu možete pratiti uživo na RTL televiziji i RTLplayu te na portalu Net.hr

25.1.2020.
12:12
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši Hrvatske u nedjeljnom finalu Europskog prvenstva u Stockholmu igrat će protiv Španjolske, branitelja naslova osvojenog prije dvije godine u Zagrebu, koja je u drugom polufinalu nadigrala reprezentaciju Slovenije sa 34:32 (20:15).

Španjolci su se prvi put odvojili na tri pogotka prednosti u 19. minuti, koju su do poluvremena povećali na +5 (20:15) i održavali je do 54. minute. U samoj završnici Slovenci su stigli do zaostatka od jednog pogotka, ali je golom Alexa Dujshebaeva Španjolska zapečatila prolaz u svoje drugo uzastopno finale Europskog prvenstva, a ukupno šesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pobjedu Španjolaca najzaslužniji su bili Angel Fernandez, Raul Entrerrios i Dujshebaev svaki sa po šest pogodaka. Strijelce Slovenije predvodio je Jure Dolenec sa sedam golova, a šest je postigao Blaž Janc.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] NIKAD OVAKO EMOTIVNO NAŠI RUKOMETAŠI NISU SLAVILI: Prizori iza kulise ostavit će vas bez teksta

Image

[FOTO] NIKAD OVAKO EMOTIVNO NAŠI RUKOMETAŠI NISU SLAVILI: Prizori iza kulise ostavit će vas bez teksta

'Čeka nas nova teška utakmica'

Iako je nakon naše prve utakmice sa Španjolcima njihov izbornik pomalo podcjenjivački govorio da žele igrati protiv Hrvatske u finalu, sad se promijenila ploča. Nakon utakmice sa Slovenijom oglasili su se španjolski veterani Julen Aguinagalde i Raul Entrerrios.

"Ne znam kako Hrvati uvijek napune tribine, to je uvijek prednost, ali navikli smo na to...", rekao je iskusni Aguinagalde, a još iskusniji Entrerrios je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će kao da Hrvati igraju kod kuće, to smo već vidjeli u prvom polufinalu. Čeka nas nova teška utakmica, ali jako uživam na ovom prvenstvu i želim tako nastaviti sve do posljednjeg dana. Znali smo da bi nam Slovenija mogla napraviti probleme, jer je to momčad s velikom kvalitetom. Patili smo u završnici, no strpljenjem i dobrim akcijama osigurali smo pobjedu. Ponosni smo što smo ušli u još jedno finale", rekao je kapetan Španjolske reprezentacije.

Hrvatska će u nedjelju (16:30 sati) za jedino zlato koje joj nedostaje boriti protiv Španjolske. Utakmicu možete pratiti uživo na RTL televiziji i RTLplayu te na portalu Net.hr. Emisija Vrijeme je za rukomet počinje u 15.30 i također ju možete pratiti na RTL televiziji i RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo