makedonci uvjerljivi / Slavko Goluža u Zagrebu krenuo teškim porazom u polufinalu SEHA lige

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Snažniji Vardar nije dopustio nikakvo iznenađenje i nadigrao je hrvatskog prvaka, na čijoj je klupi ponovno debitirao Slavko Goluža

7.4.2017.
20:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Loš niz Zagreba je nastavljen, ovaj put prejak je bio Vardar. U polufinalu SEHA lige Makedonci su lakoćom slavili 36:28 i plasirali se u finale gdje će tek saznati protivnika, piše Sportnet.

Bio je to ujedno i povratak na klupu Slavka Goluže koji je naslijedio Silvija Ivandiju nakon ispadanja iz Lige prvaka također uvjerljivim porazom u Mađarskoj protiv Veszprema. Goluža nije uspio u kratkom roku napraviti čudo i podići momčad i na kraju je presudila individualna i momčadska klada Vardara koji je kratko i jasno - bolji od Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prošlog tjedna Lino Červar s Metalurgom svladao je Vardar u makedonskom prvenstvu, međutim u Brestu je priča bila drugačija, snažniji Vardar nije dopustio nikakvo iznenađenje i nadigrao je hrvatskog prvaka.

Niti desetak minuta nije trajala neizvjesnost u ovom dvoboju, Vardar je odmah preuzeo kontrolu nad igrom i rezultatom i brzo je došao do četiri gola prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakoćom su Makedonci dolazili do pogodaka, Zagrebova obrana nije imala način za zaustaviti Vardarove napade i već do poluvremena momčad iz Skoplja imala je teško dostižnih 19:12.

U nastavku susreta nikakvih promjena nije bilo. Najbliže što je Zagreb došao bilo je na pet golova zaostatka, ali razlika je većim dijelom drugog poluvremena bila na granici dvoznamenkaste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završilo je s visokih 36:28 za Vardar koji će u finalu SEHA lige igrati protiv boljeg iz dvoboja između Veszprema i domaćina završnog turnira Meškova, piše Sportnet.

SEHA liga, polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar - PPD Zagreb 36:28 (19:12)

Vardar: Arpad Šterbik (1 obrana), Strahinja Milić (3 obrane), Petar Angelov, Stojanče Stoilov, Rogerio Fereirra Moraes 3, Jorge Maqueda 3, Aleksander Dereven, Igor Karačić 4, Alex Dujšebaev 4, Ilija Abutović, Joan Canellas 3, Luka Cindrić 3, Ivan Čupić 8, Timur Dibirov 1, Vuko Borozan 6, Mijajlo Marsenić 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb: Ivan Stevanović (6 obrana), Matevž Skok, Tin Kontrec, Igor Vori 3, Darko Cingesar, Luka Šebetić 2, Dobrivoje Marković 1, Zlatko Horvat 8, Leon Šušnja 1, Josip Valčić, Lovro Jotić 2, Tonči Valčić, Stipe Mandalinić 7, David Miklavčič 1, Velko Markoski, Domagoj Pavlović 3.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo