SKANDAL: / Norvežani su poludjeli zbog situacije s kraja utakmice protiv Njemačke

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Povlače se repovi nakon prve polufinalne utakmice između Njemačke i Norveške, u kojoj su Nijemci slavili nakon produžetka 34:33 i nakon 12 godina ponovno se našli u finalu EP-a.

29.1.2016.
23:55
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Još prije posljednjeg napada Ernst Simon navukao je na sebe markirni dres kao golman-igrač dok je na golu već stajao Andreas Wolff. Ali ni to nije sve. S klupe je tri sekunde prije kraja ušao slaviti još jedan njemački igrač pa ih je u tom trenutku na terenu Tauron Arene bilo čak devet, dva previše! I odmah je nakon dvoboja stigla negativna reakcija iz norveškog tabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežani uložili žalbu

"Ako imate igrača previše u polju, to utječe na utakmicu. Da je ovo bila ligaška utakmica, sigurno bi se morala ponoviti. Nema sumnje da se radi o kršenju pravila igre", rekao je norveški trener Gunnar Pettersen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežani su uložili žalbu na konačan rezultat dvoboja, a disciplinska komisija EHF-a odlučivat će o slučaju u subotu ujutro. Potvrdi li se konačan rezultat, u nedjeljnom finalu od 17.30 igrat će Njemačka i Španjolska, dok će Norveška s Hrvatskom u borbu za broncu.

"Šansa da EHF prihvati našu žalbu jednaka je onoj da padne snijeg na Mallorci u srpnju", rekao je bivši norveški izbornik Frode Kyvåg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo