Fantastični Vori i Kopljar uništili Dinamo

U sklopu 7. kola skupine C rukometne Lige prvaka francuski PSG upisao je uvjerljivu gostujuću pobjedu kod Dinama iz Minska, uz veliki doprinos hrvatskog dvojca Marko Kopljar - Igor Vori...

2.12.2013.
9:57
VOYO logo

PSG je u Minsku slavio s 35-29, a spomenuti dvojac hrvatskih reprezentativaca postigao je po sedam pogodaka za pariški sastav. No nisu njih dvojica bili najbolji strijelci susreta, jer je Mladen Bojinović zabio čak osam zgoditaka. Treći Hrvat u redovima francuskog prvaka, Jakov Gojun, upisao je jedan pogodak, baš kao i četvrti hrvatski sudionik na susretu, ali u redovima domaćina – Ivan Ninčević.

Nakon sedmog kola PSG se nalazi na drugom mjestu skupine s devet osvojenih bodova, a isto toliko ima i makedonski Metalurg, koji je iznenađujuće pred svojim navijačima remizirao sa švicarskim Wacker Thunom, koji do ove nedjelje nije imao ni boda na svom kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih rezultata, izdvojimo uvjerljivu domaću pobjedu Kiela protiv Wisle Plock, 34-25, uz devet pogodaka Arona Palmarssona. Stopostoni učinak njemačkih klubova ove nedjelje kompletirao je Flensburg, koji je s 27-26 slavio u Danskoj kod Aalborga. Goste su do pobjede predvodili Holger Glandorf i Thomas Mogensen sa po sedam pogodaka.

Skupina C Dinamo Minsk – PSG 29-35 Metalurg – Wacker thun 24-24

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 13, 2. PSG 9, 3. Metalurg 9, 4. Vardar 6, 5. Dinamo Minsk 4, 6. Wacker Thun 0

Skupina D Aalborg – Flensburg 26-27

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. HSS 12, 2. Flensburg 11, 3. Aalborg 8, 4. Gorenje Velenje 6, 5. La Rioja 4, 6. DROTT 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo