Težak udarac / RTL doznaje: Luka Cindrić opet se teško ozlijedio i čeka ga duga pauza od rukometa

Hrvatska reprezentacija već godinama nije kompletna, a jedan od najboljih igrača svijeta jako će nam nedostajati

3.4.2019.
12:25
VOYO logo

Loše vijesti za hrvatsku rukometnu reprezentaciju stižu uoči dva susreta kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Direktor reprezentacije Igor Vori u posjetu Brestu došao je pogledati susrete Final Foura SEHA lige te rekao da Hrvatska protiv Srbije neće moći računati na Luku Cindrića.

"Došao sam pogledati sve igrače Zagreba i Nexea. Nažalost, loše viesti došle su nam iz Poljske. Luka Cindrić se ozlijedio i, po informacijama koje imamo, opet ga čeka duga pauza. Želim mu što brži oporvak jer mislim da su nam ove dvije utakmice protiv Srbije ključne. Očekuje nas težak tjedan. U Beogradu nas očekuje paklena atmosfera", rekao je Vori za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija već godinama nije kompletna, a jedan od najboljih igrača svijeta jako će nam nedostajati.

"Odigrali smo jako dobro prvenstvo, ali došla je ta jedna loša utakmica. Dobra vijest je da se vratio Mamić, dobili smo još jednog šutera, ali kad smo se ponadali da ćemo biti kompletni, onda se dogodilo ovo s Cindrićem. Igrači su dosta izmoreni jer stalno putuju i jako je važno da dobijemo te dvije utakmice", rekao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se nekadašnji reprezentativac i na susret Nexea i Zagreba u SEHA ligi.

"Moram čestitati Zagrebu i Nexeu na dobim nastupima. Velik je uspjeh za hrvatski rukomet kad vidimo dva naša kluba u Final Fouru", zaključio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo