Rijetko viđena drama! Junak odveo Zagreb do naslova prvaka!

Rukometaši Zagreba prvi su puta osvojili SEHA ligu u njenom drugom izdanju.

14.4.2013.
20:42
VOYO logo

Nakon teške, ravnopravne borbe pred prepunom dvoranom u Skoplju Zagrebovi mladići uspjeli su četiri minute prije kraja doći do dva gola prednosti.

Kada je mladi vratar Zagreba Filip Ivić u zadnjoj minuti kod 21:20 za Zagreb obranio udarac igrača Vardara, činilo se da je sve gotovo. Međutim, neiskusni zagrebaši nisu uspjeli iskoristiti napad za potvrdu pobjede, a Makedonci su sekundu prije kraja izjednačili na 21:21. Uslijedili su produžeci i prava drama pred raspjevanim makedonskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog petominutnog produžetka, Zagreb je imao čak dva gola prednosti (24:22) i igrača više, a Filip Ivić briljirao na golu hrvatskog prvaka. Međutim, minutu prije kraja, Makedonci su ponovno stigli na samo gol minusa i imali napad. Tada se ponovno ukazao Ivić, obranio je novi udarac i poklonio napad svojoj momčadi. Ni to nije bilo dovoljno, kapetan Zlatko Horvat je desetak sekundi prije kraja pokušao zabiti za dva razlike, ali je napravio prijestup.

Stvar je opet spasio mladi Ivić. U zadnjem napadu Vardara je 'spustio roletu' i odveo Zagreb do prvog naslova prvaka SEHA lige. Podsjetimo, prošle je godine naslov uzeo upravo Vardar, i to usred Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo