PROSLAVLJENI BIVŠI HRVATSKI RUKOMETAŠ DOBIO OTKAZ NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: / To je indirektna posljedica velike čistke u Savezu

Image
Foto: PIXSELL

Nenad Kljaić više nije izbornik rukometne reprezentacije Saudijske Arabije.

26.11.2017.
12:28
PIXSELL
VOYO logo

Iznenađujući je to rasplet, ako se uzme u obzir da je ovaj proslavljeni bivši hrvatski rukometaš i u svom drugom saudijskom mandatu napravio dobar posao i na SP-u u Francuskoj i makar je već pripremio plan za Azijsko prvenstvo u siječnju.

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Evo zašto je došlo do drame oko domaćinstva EP-a u Spaladium Areni

Sportske novosti pišu kako je Kljajić otkaz dobio e-mailom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, dobio sam poruku e-mailom da mi se zahvaljuju na svemu, da više nisam izbornik. U poruci ne piše nijedan razlog zašto, no, to je jednostavno tako i da budem iskren, nije me previše iznenadilo", izjavio je Kljajić za Sportske novosti i dodao kako mu je rečeno da novi ljudi na čelu reprezentacije žele vidjeti Španjolca Barbeita.

Vrijedi istaknuti da je otkaz, kako je i Kljajić to objasnio, vjerojatno indirektno posljedica posljednjih političkih previranja u Saudijskog Arabiji vezano s promjenama u Rukometnom savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uhićeno je puno “jakih” ljudi, što su svjetski mediji prenijeli. Nedavno su smijenili i predsjednika Nogometnog saveza, makar su izborili nastup na SP-u u Rusiji. Kao član njegove ekipe u Savezu bio je i moj predsjednik, koji se onda povukao iz moralnih razloga", istaknuo je Nenad Kljajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo