Play ponuda

PRIPREMA ZA RIO: / Hrvatski rukometaši odigrali drugu utakmicu protiv Švedske u samo dva dana

Image

Hrvatska muška rukometna reprezentacija remizirala je odigravši 25:25 protiv Švedske u drugom pripremnom susretu za Olimpijske igre kojima će od 5. kolovoza domaćin biti Rio de Janeiro.

16.7.2016.
22:26
Play ponuda

Dva dana nakon pobjede 26:24 u splitskoj Spaladium Areni, odabranici izbornika Željka Babića ponovno se se sučelili sa izabranom rukometnom vrstom Švedske, ovaj put u zadarkom Višnjiku. Hrvatska je tijekom utakmice bila samo u jednom vodstvu 12:11, dok su Šveđani imali i po četiri gola prednosti.

Image
ŠVEDSKA PALA U SPLITU: /

Kauboji ostvarili pobjedu u pripremnoj utakmici za Rio

Image
ŠVEDSKA PALA U SPLITU: /

Kauboji ostvarili pobjedu u pripremnoj utakmici za Rio

Sa po četiri postignuta pogotka najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Jerko Matulić i Luka Stepančić, dok su Domagoj Duvnjak i Ivan Slišković zabili po jednog manje. Ivan Stevanović je imao devet obrana. Šveđane su predvodili Jerry Tolbring sa šest, te Jim Gottfridsson, Lukas Nilsson i Johan Jakobsson sa po tri pogotka.

U posljednjem pripremnom susretu pred domaćim navijačima hrvatski rukometaši će 26. srpnja u Opatiji igrati protiv Slovenije.

Hrvatski rukometaši smješteni su u skupinu A na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Protivnici hrvatske rukometne reprezentacije bit će Francuska, Danska, Tunis, Katar i Argentina. Kauboji Igre otvaraju protiv Katara 7. kolovoza.

Play ponuda
Play ponuda