Na pragu senzacije / PPD Zagreb zamalo ispao u Kupu, dalmatinski klub bio na pragu goleme senzacije

Image
Foto: Joško Herceg

PPD je u paklenoj atmosferi deset minuta prije kraja gubio utakmicu

9.2.2022.
10:00
Joško Herceg
VOYO logo

Dugo nismo svjedočili nekom velikom iznenađenju u hrvatskom rukometu. Uglavnom PPD Zagreb osvoji sve trofeje, Nexe im pokušava zapapriti u oba natjecanja, a ostali se potuku za mjesta koja vode u Europi.

No, sinoć smo u jednom maloj dvorani na jugu hrvatske zamalo vidjeli najveću senzaciju  u Hrvatskom rukometu. MRK Trogir, najmlađi hrvatski prvoligaš, ugostio je prvaka Hrvatske. Uvijek kada PPD dođe igrati negdje izvan Zagreba napravi se spektakl. Dvorana u Trogiru je bila krcata, a atmosfera onakva kakvu Dalmatinci najbolje znaju napraviti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Joško Herceg

Još kada se tome pridoda da je Trogir sedam minuta prije kraja imao vodstvo od 23:21 možete zamisliti kakav je spektakl bio u dvorani. Na kraju je ipak predvladala individualna nadmoć zagrebaša, te je utakmica završena 25:28 za Zagreb. Zagreb je igrao u punom sastavu, a nastupili su i mnogi reprezentativci. Tako pothvat Trogirana ispada još veći jer su na utakmici nastupili David Mandić, Zvonimir Srna, Željko Musa...

Nošeni odličnom publikom i navijačima u dupkom popunjenoj dvorani, rukometaši Trogira su dobro namučili branitelje naslova i pokazali da su odlična ekipa u svojoj premijernoj sezoni Paket24 Premijer lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Joško Herceg

Kod domaćina svakako prvo ime je njihov golman Luka Baković s 10 obrana, dok je Roko Trivković dodao 7 pogodaka. Kod Zagrebaša je odličnu večer imao također s 10 obrana Filip Ivić, dok je kapetan David Mandić postigao 8 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledali smo vrhunsku utakmicu, odličan rukomet u sjajnoj atmosferi. Možemo samo čestitati Trogiranima na svemu što su prikazali. Cijelu utakmicu možete pogledati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo