SMJENA PREKO NOĆI

POTRES U REDOVIMA PRVAKA: Zlatko Horvat zbog nediscipline ostao bez kapetanske vrpce

Neobična se smjena dogodila u redovima PPD Zagreba između polufinalne i finalne utakmice Hrvatskog kupa, prošli vikend u Umagu.

Nakon što su ove sezone već dvaput mijenjali trenera, najprije je umjesto Veselina Vujovića došao Silvio Ivandija pa je njega zamijenio Slavko Goluža, tijekom vikenda su ‘zagrebaši’ promijenili i kapetana. I to doslovno preko noći, između utakmica protiv Dubrave u polufinalu i protiv Nexea u finalu.

SKORO SENZACIJA: PPD Zagreb osvojio Kup, ali tek nakon boljeg izvođenja sedmeraca

Žele prodrmati svlačionicu

Dugogodišnji kapetan Zlatko Horvat je morao predati vrpcu Igoru Voriju koji je predvodio momčad u finalu i primio pobjednički pehar nakon što je PPD Zagreb teškom mukom, tek poslije izvođenja sedmeraca, svladao Nexe. Razlog smjene je – nedisciplina.

“Razlog je loše stanje opće discipline koje traje već neko vrijeme. Kako bismo prodrmali svlačionicu, procijenili smo da je najbolje da kapetansku traku dobije najiskusniji među igračima i čovjek koji će svojim primjerom biti uzor mlađim igračima – Igor Vori”, stoji u priopćenju kluba.

Na donedavnom se kapetanu ipak nije primijetilo da je uzdrman zbog smjene, s 11 je golova bio najefikasniji igrač PPD Zagreba u finalu.

 

 

Povratak na Net.hr