TELEMACH POTEZ DANA / Poraz boli, ali odabrali ste tko je bio najbolji! Telemach potez dana obranjeni je zicer Dominika Kuzmanovića

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

21.1.2024.
12:06

Dvama porazima zaredom u drugom krugu, Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je tek na teoretskim šansama za prolazak u polufinale.

Mnogi se rezultati sada trebaju poklopiti, ali dobar znak za budućnost su naši dečki, osobito mladi reprezentativci na kojima se vidi žar i želja, a to su pokazali i u svojim potezima tijekom utakmice s Mađarskom.

Kao i protiv Francuske, vi ste odabrali da je Telemach potez dana Kuzmanovićev obranjeni zicer s 63 % vaših glasova. Na drugom mjestu našao se još jedan golman, naš Matej Mandić koji je skupio 23 %. Treće mjesto pripalo je mladom desnom vanjskom, Mateu Marašu i njegov fenomenalan pogodak za izjednačenje (14 %).

Image

Sljedeća utakmica na rasporedu je već sutra protiv Islanda u 15:30 sati na RTL-u. Emisiju 'Vrijeme je za rukomet' pratite odmah nakon utakmice, od 17:15 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama