ULOVI LOPTU, OSVOJI TELEMACH PRVENSTVO / Ponosni sponzor rukometa u kreativnom natječaju nagrađuje i navijače!

Image

Uzbudljivi trenuci, strastveni navijači i neizvjesnost na terenu ono je što čini rukomet fantastičnim i ovo Europsko rukometno prvenstvo.

11.1.2024.
11:18

To nije samo priča o rukometu, već i o povezivanju s nacijom - uzorci navijačkih boja, uzbuđenje u zraku i strastveni povici gledatelja stvaraju neponovljivu atmosferu koja potiče ponos u svakom pojedincu.

Zajedno s ponosnim sponzorom rukometa, Telemach Hrvatska i njihovom EON TV platformom, prenosimo nevjerojatne trenutke naših sportaša, radost pobjeda i hrabrost koju pokazuju u izazovima. Ovaj put nije priča samo o rukometu; to je o duhu, predanosti i ponosu koji definiraju našu sportsku naciju.

A ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake emisije 'Vrijeme je za rukomet', na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana, a možete sudjelovati i u kreativnom natječaju Ulovi loptu, osvoji Telemach prvenstvo jer će najkreativniji 29. siječnja postati ponosni vlasnik QLED televizora i godišnje pretplate na EON TV!

A za sve one koji žele mjesec dana besplatnog gledanja programa na EON TV, registrirajte se OVDJE!

Sretno svima na terenu!

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Toma
Gledaj od 29.travnja