Pogodite koga cijela Srbija želi u finalu u Beogradu!

22.1.2012.
16:53
VOYO logo

Domaćin grabi prema polufinalu, svom najboljem rezultatu na velikim natjecanjima otkako je Srbija samostalna država, a Marjanović kaže:

"Nadam se da će hrvatska reprezentacija doći do polufinala ili finala. Gledao sam vas u Vršcu, išao sam čak i na trening Golužinih izabranika u Banatskom Karlovcu. Imate sjajnu momčad s jako puno utakmica u nogama. Iskreno, naša je velika želja finale Srbija – Hrvatska, bila bi to veličanstvena utakmica. Ne znam koliko bi se to svidjelo drugima u Europi, ne mislim na EHF, nego na Skandinavce, Španjolce i tako dalje, ali bio bi to sudar vrijedan finala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, Beograd bi onda bio na organizacijskim mukama kako osigurati dolazak hrvatskih navijača.

"Od prvog dana sve utakmice tretiramo kao utakmice visokog rizika, a na ovom se prvenstvu baš istaknula srpska publika jer je objeručke dočekala sve suparničke navijače i pokazala da može tolerirati navijača pored sebe. Čuo sam da u Novi Sad stižu Zagrebovi navijači Lavovi, i još neke manje skupine. Naravno, neće vas biti više od Mađara", istaknuo je Marjanović dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša je sreća što javnost ne očekuje previše od rukometaša Srbije, za razlike od javnosti u Hrvatskoj koja stalno traži zlato i ništa ispod toga ne priznaje. Čudno mi je da ponekad čak i srebro kritički dočekate".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo