OVO NIJE DOBRO: / Domagoj Duvnjak preskače važnu utakmicu i uskoro donosi veliku odluku! 'Više nema smisla mučiti se ovako'

Image

Jedan od najboljih rukometaša svijeta u posljednjih pet godina Domagoj Duvnjak mogao bi pauzirati od šest do devet mjeseci zbog operacije svoje stare boljke, koljena.

22.3.2017.
15:30
VOYO logo

Rukometni portal handball-planet.com objavio je ovu informaciju. Domagoj Duvnjak bi, tako, mogao propustiti ostatak sezone. Četvrti rukometaš svijeta za 2016. godinu u izboru Međunarodne rukometne federacije (IHF) već dulje ima problema s koljenom.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

NIKOLA KARABATIĆ UŠAO U POVIJEST: Domagoj Duvnjak ovog je puta loše prošao

"Stara boljka, muči me već dugo. Löwen ću sigurno preskočiti danas, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a što će biti dalje, vidjet ćemo, zasad ne mogu ništa više reći. Patela je problem koji traje, bolno je", kazao je Duvnjak u intervjuu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i njegov večerašnji nastup u Ligi prvaka u kojem njegov Kiel u prvoj utakmici osmine finala dočekuje Löwen. Duvnjaku se ozljeda pogoršala nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj u siječnju i izvjesno je kako će u nekom trenutku morati otići na operaciju. Prema najgorem scenariju, za povratak na travnjak nakon operacije trebat će mu od šest do čak devet mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da je to stvar koju moram riješiti dugoročno jer nema se smisla mučiti ovako, a što i kako će se događati, vidjet će se nakon detaljnih pregleda. Znat će se", dao je do znanja Dule.

Za deset mjeseci, u siječnju sljedeće godine, u Hrvatskoj se igra Europsko prvenstvo. Bila bi šteta da ponajbolji svjetski rukometaš propusti domaću smotru. S druge strane, ode li uskoro na operaciju propustit će završnicu klupske sezone. No, Dule mora riješiti koljeno. Stoga je bolja i za njega i za Hrvatsku da što prije ode na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo