NOVI ŠOKANTAN ISPAD LINA ČERVARA: / 'Takvi mangupi uzmu batinu i lupaju te po glavi dok ne crkneš'

Image
Foto: Screenshot/HRT

'Ja sam u rukometu, 45 godina, najuspješniji sam trener i da me tako vrijeđaju kao smeće'.

23.1.2019.
21:55
Screenshot/HRT
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija osigurala je nastup u kvalifikacijama za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine zahvaljujući 23-20 (11-11) pobjedi protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske u susretu posljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja po skupinama. Poslije susreta izbornik LinoČervar sipao je žuč u kamere RTL-a, a u istom je tonu nastavio i za vrijeme razgovora za HRT.

Image
LINO SIPAO ŽUČ KAO NIKAD PRIJE: /

'On me ponizio kao da sam pseto. Uživa me uništiti. Neka svi znaju što mi se radi...'

Image
LINO SIPAO ŽUČ KAO NIKAD PRIJE: /

'On me ponizio kao da sam pseto. Uživa me uništiti. Neka svi znaju što mi se radi...'

Nepošten pristup

"Kako su naši novinari pisali, ja ne mogu ništa napraviti, ja sam kikiriki. To je nepošteno, treba se dignuti glas protiv takvih mangupa, oni uzmu batinu i lupaju te po glavi dok ne crkneš i uživaju u tom. Ja sam u rukometu, 45 godina, najuspješniji sam trener i da me tako vrijeđaju kao smeće, mislim da se postavlja pitanje kako ja mogu voljeti moju domovinu. I zato sam rekao, zbog ove sramote koja se nanijela meni i mojoj obitelji. Ove pobjede nad europskim i svjetskim prvakom posvećujem djeci, mladeži koji će urediti zemlju bolje. Zamislite u kojoj su situaciji oni koji se ne mogu braniti poput mene, koji umiru od gladi, muke očaja od razočarenja, napuštenosti, bolesni ljudi... Kako onda oni... Mislim da s tim mora prekinuti", rekao je te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Hrvatska ima budućnost

"Danas moram pohvaliti dečke. Pobijedili smo svjetskog i europskog prvaka. Polufinale nam je oduzeto, ponosan sam. Iz drugog plana su igrači pokazali pravu igru, ne smijem nikoga izostaviti. Svi su dali obol pobjedi. Obrana je bila čvrsta i kad se sve uzme u obzir da nije bilo naših 5-6 igrača. Hrvatska ima budućnost, trebaju nam bolji uvjeti i infrastruktura. Pokazali smo da se ne predajemo, kao i čvrstinu i ponos i na tome im zahvaljujem. Ispunili smo prvi cilj i to je najvažnije. Hvratska će ostati u vrhu svjetskog rukometa i mislim da naše vrijeme dolazi", završio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo