strašni portugalci / Nova senzacija u kvalifikacijama: Portugal razbio Francusku!

Image
Foto: AP Images

Francuska je teško poražena u Portugalu koji je iznenadio rukometni svijet

11.4.2019.
22:30
AP Images
VOYO logo

Nakon što su svjetski i olimpijski prvaci Danci izgubili u Crnoj Gori, dogodila se još jedna senzacija u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Priredio ju je Portugal koji je kod kuće ne pobijedio, nego razbio Francusku koja je stigla u gotovo identičnom sastavu sa Svjetskog prvenstva, izuzev Nikole Karabatića. Međutim, šanse nije imala, Portugalci su od 12:12 napravili seriju 5-0 i više nisu dali gostima ni blizu. U 46. minuti bilo je i nevjerojatnih 26:18, a završilo 33:27. Duarte je stao na sedam golova, Remili na šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska je u Rusiji napravila veliki korak prema prvom mjestu skupine pobijedivši Rusiju s uvjerljivih 25:19 uz po pet pogodaka Balogha i Banhidija.

Slovenija se provukla u Nizozemskoj koja je vodila cijelu utakmicu, najviše +5, u završnici s 26:24, ali pogodak za pobjedu gostiju postigao je Janc što mu je bio deveti na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važne bodove osvojili su Rumunjska, BiH i Latvija. Rumunji su kod kuće slomili Litvu s 28:23 (Grigoras 8), a BiH Finsku u gostima s 30:26 uz deset Prceovih golova u njegovoj 100. utakmici. Latvija je u Estoniji, pak, slavila s 24:18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo