Rukometni Euro /

Nikša Kaleb o zamjeni za Mamića: 'Očekujem da će Karačić biti prvi kojeg će se pozvati u ovoj situaciji'

Izbornik ima pravo pozvati dodatne igrače i izvan popisa od 35 igrača koje je Savez dostavio EHF-u.

12.1.2022.
21:49
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacije samo dan prije ogleda s olimpijskim pobjednicima Francuzima na početku Europskog prvenstva doživjela je još jedno neugodno iznenađenje. Nakon što su korona virusom pogođene prve violine Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, pozitivan je u srijedu ujutro bio i lijevi vanjski Marko Mamić.

Hrvoje Horvat se našao pred novom dvojbom oko sastavljanja momčadi. Izgledno je da će se još netko pridružiti Kaubojima da popuni kadar s obzirom na to da izbornik ima pravo pozvati dodatne igrače i izvan popisa od 35 igrača koje je Savez dostavio EHF-u. Tko će to biti u današnjem javljanju za RTL natuknuo je Nikša Kaleb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIDEO /

Brkić i Kaleb uoči EP-a u rukometu: 'Idemo korak po korak'

Image
VIDEO /

Brkić i Kaleb uoči EP-a u rukometu: 'Idemo korak po korak'

Dobro bi došao i Marić

"Razgovarao sam prije par dana s izbornikom Horvatom, komentirali smo sastav. Činjenica je da su neki igrači ranije preboljeli koronu i da nisu u optimalnoj formi. Dogovor je tada bio da se po potrebi pozove Karačića da bude spreman. Očekujem da on bude prvi koga bi se pozvalo u ovoj situaciji, a uz njega bi nam jako dobro došao Marino Marić", kazao je Nikša Kaleb.

Konačnu potvrdu o mogućim prinovama u kadru dobit ćemo sutra ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska igra svoju prvu utakmicu Europskog prvenstva u četvrtak, 13. siječnja, protiv velikih rivala Francuza. 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 19 sati i 30 minuta, a prijenos utakmice gledajte na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo