Karabatić se raznježio zbog preranog poraza Hrvatske

'Žao mi je što ova utakmica s Hrvatskom nije bila ona finalna. Mislim da je Hrvatska to zaslužila. Igrali su dečki odličan turnir, ali, eto...

11.8.2012.
10:14
VOYO logo

Francuski rukometaši branit će zlato iz Pekinga i četiri godine kasnije u Londonu. U nedjelju im slijedi finalna utakmica protiv Švedske, koju su pobijedili u Londonu, u skupini.

U polufinalnom je ogledu Francuska sa 25:22 pobijedila Hrvatsku. Dominirali su Francuzi, igrali odlično i daleko bolje od Kauboja, te zasluženo izborili prolaz dalje. "Žao mi je što ova utakmica s Hrvatskom nije bila ona finalna. Mislim da je Hrvatska to zaslužila. Igrali su dečki odličan turnir, ali, eto... Mi smo izgubili jednu utakmicu u skupini, pa smo došli u ovaj dio ždrijeba gdje je Hrvatska. Morali smo igrati polufinale", rekao je nakon utakmice Nikola Karabatić te dodao: "Mislim da se Hrvatska dosta digla zadnjih godina. Igraju jako dobro, no mi smo napravili apsolutno sve što smo trebali u obrani. Sve je funkcioniralo i tu se prelomilo. Ponavljam, žao mi je Hrvatske, bilo bi najpoštenije da smo opet međusobno igrali finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201207200428004-Olimpijske igre

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo