SUTRA PRIJENOS NA RTL-U / Nijemci još prije pet dana rasprodali cijelu dvoranu! Cindrić za RTL: 'Mi uvijek idemo na pobjedu'

Od 14:30 uz izravan prijenos na RTL-u, vidjet ćemo može li Hrvatska uzvratiti za zagrebački poraz od prije dva dana

25.10.2019.
20:02
VOYO logo

Hrvatski rukometaši odradili su zadnji trening u Hannoveru uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Njemačke.  

Od 14:30 uz izravan prijenos na RTL-u, vidjet ćemo može li Hrvatska uzvratiti za zagrebački poraz od prije dva dana. Za razliku od zagrebačke Arene, ona u Hannoveru rasprodana je još prije pet dana. Nijemci, za razliku od Hrvata, ne biraju utakmice, prijateljska ili službena, pristup je isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ova reporterka Ines Goda u RTL-u Danas uoči sutrašnje utakmice razgovarala je s hrvatskim reprezentativcem Lukom Cindrićem koji je kazao da će se sutra pokušati revanširati za poraz u Zagrebu. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar inzistira na snažnoj obrani i kontrama

"Naravno, mi uvijek idemo na pobjedu. Prije svega nadam se da ćemo ubrzati svoju igru", rekao je Cindrić te dodao da je izbornik Lino Červar inzistirao na igri s kontrama i polukontrama sa snažnom obranom. 

"Nijemci nas s ničim ne mogu iznenaditi, ali dosta ovisi i o nama", kazao je Cindrić. Smatra kako je cilj priprema da svi igrači dobiju svoju šansu na terenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smanjiti broj tehničkih pogrešaka

"Bilo bi lijepo da završimo s pobjedom, ja se iskreno nadam da hoćemo", rekao je Cindrić te dodao da je izbornik inzistirao da smanje broj tehničkih pogrešaka u igri.

"Tako da nam Nijemci ne dolaze lako do pogodaka", kazao je Cindrić. Červar je tražio i da pojačaju obranu. "Ona mora biti naša najjača karika, ako želimo ostvariti neki bolji rezultat", kazao je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo