NEXE BIO NA RUBU SENZACIJE PA IPAK IZGUBILI OD MONTPELLIERA: / Jaganjac dominirao, Šego sjajno branio

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kod domaćina najefikasniji su bili Halil Jaganjac s pet golova, dok su Janko Kević, Mario Tomić, Živan Pešić i Tomi Vozab zabili po tri gola

17.11.2020.
21:36
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 3. kola EHF Europske lige rukometaši Nexea su u Našicama izgubili od Montpellier sa 22:23. Bila je to zanimljiva i dramatična utakmica koju su na koncu dobili gosti.

"Igrali smo dobro, ali ne mogu slaviti poraze. Imali smo prilike, no Montpellier je iskoristio sve pogreške koje smo mu pružili," kazao je trener domaćeg sastava Hrvoje Horvat na konferenciji nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična utakmica

Kod domaćina najefikasniji su bili Halil Jaganjac s pet golova, dok su Janko Kević, Mario Tomić, Živan Pešić i Tomi Vozab zabili po tri gola. Francuski sastav predvodili su Hugo Descat s pet, te Benjamin Bataille, Melvyn Richardson i Yannis Lenne sa po tri gola.

"Uvijek sam sretan kada mogu igrati u Hrvatskoj. Bila je to izjednačena utakmica, no mislim da smo bili bolji, posebno u prvom poluvremenu i zasluženo smo pobijedili," kazao je vratar francuskog sastava Marin Šego koji je sakupio 11 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našičani su u prvom kolu u gostima svladali švedski Alingsas, dok je drugo kolo odgođeno zbog trenutačne situacije s pandemijom.

Na ljestvici vode Magdeburg, Nexe, Alingas i Montpellier sa po dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo