'Molim Slavonce da nas ne zovu na ručkove i večere!'

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se u Osijeku za Europsko prvenstvo, a pojavili su se i prvi problemi.

5.1.2012.
8:48
VOYO logo

"Dobili su terapiju i bolje im je, zasad treniraju smanjenom snagom. Srećom, nitko drugi nije prehlađen. Dečki su, doduše, malo umorni jer smo prva dva dana žešće trenirali", prenio je novosti o zdravlju reprezentativaca izbornik Slavko Goluža.

Reprezentacija se priprema za vikend i Croatia kup, ali izbornik već razmišlja o prvoj utakmici Europskog prvenstva i Islandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih volio da u najboljoj formi budemo već sada, tempiram formu za susret s Islandom. Iznimno cijenim Island. Istina, pobijedili smo ga na Svjetskom prvenstvu, ali ni mi ni Islanđani nismo tada bili u najboljoj formi", kaže Goluža, koji se ne veseli vijestima iz islandskog tabora.

"Čujem da u sastavu Islanđana ima promjena, iako bih volio da nije tako. Po mojemu mišljenju, Petersen je puno opasniji od Stefansona, koji je otkazao nastup u reprezentaciji", priznao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su pripreme znatno odmakle, teško je izbornika ne pitati zašto je prekrižio Vedrana Zrnića.

"Ne gledam samo na to tko postiže koliko golova već i na pozicijsku igru, igru u obrani... Imam argumente zašto je tako, uostalom ne radim protiv sebe. Na kraju će se pokazati jesam li bio u pravu ili ne, ali poštujte moju odluku", zaključio je Goluža. Osijek za bazu nije izabran slučajno, od Vršca je udaljen samo dva sata vožnje, Novi Sad, gdje će se igrati utakmice drugog kruga, još je i bliži, a u Slavoniji će reprezentacija ostati sve do odlaska u Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na svakom se koraku vidi koliko ljudi žele da postignemo nešto veliko. Ali molim ih da nas poštede poziva na ručkove i večere, jer ipak smo ovdje došli sa zadatkom", kazao je Goluža.

Ulaznice za Croatia Cup prodaju se odlično. U petak s Iranom (20 sati), u subotu sa Slovačkom (18) i u nedjelju sa Švedskom (15) očekuje se puna dvorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo