MARIN ŠEGO IZLUĐIVAO ŠPANJOLCE: / Pogledajte predstavu Červarove uzdanice o kojoj se upravo priča na prvenstvu

Image
Foto: Screenshot: RTL

Marin Šego prometnuo se u jednu od najvećih Červarovih uzdanica

18.1.2019.
16:23
Screenshot: RTL
VOYO logo

Ne sjećamo se kad je hrvatska rukometna reprezentacija imala takvu konstantu dobrih nastupa svojih vratara na velikim reprezentativnim natjecanjima, kao što je to slučaj ovih dana u Munchenu. Na 26. Svjetskom rukometnom prvenstvu Hrvatska je dobila novu golmansku zvijezdu.

Image

Croatia's Marin Sego (C) and teammates celebrate at the end of the IHF Men's World Championship 2019 Group B handball match between Croatia and Macedonia at the Olympic Hall in Munich on January 14, 2019. (Photo by Christof STACHE / AFP)

SKROMNI ŠEGO POTPUNO ODUŠEVIO IZJAVOM: Njega kuju u zvijezde, a evo na koga on prebacuje zasluge

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SKROMNI ŠEGO POTPUNO ODUŠEVIO IZJAVOM: /

Njega kuju u zvijezde, a evo na koga on prebacuje zasluge

Image
SKROMNI ŠEGO POTPUNO ODUŠEVIO IZJAVOM: /

Njega kuju u zvijezde, a evo na koga on prebacuje zasluge

Prometnuo se u Červarevu uzdanicu

Marin Šego prometnuo se u jednu od najvećih Červarovih uzdanica na prvenstvu. U pet dosadašnjih utakmica u skupini B obranio je 43 pokušaja protivnika od čak 115 upućenih šuteva, te je na 37% obrana.

Image

26.01.2018., Arena, Zagreb - Europsko rukometno prvenstvo, utakmica za peto mjesto, Hrvatska - Ceska. Ivan Stevanovic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

KAKO DO POLUFINALA? Nekoliko je scenarija, jedan je najjednostavniji, a u najluđem bi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tim postotkom se ugurao među 10 najboljih golmana na turniru i dijeli osmo mjesto s elitnim golmanima poput Španjolca Pereza de Vargasa i Šveđanina Mikaela Appelgrena. Norvežanin Espen Christensen (38-85) i Danac Niklas Landin (54-121) vodeći je dvojac po obranjenim šutevima u dosadašnjem dijelu SP-a. Skandinvci, dakle, briljiraju, a među najboljim vratarina, po postotku obrana, je i Ivan Stevanović.

Image

Croatia's goalkeeper Marin Sego and and Croatia's Luka Stepancic (L) react after the IHF Men's World Championship 2019 Group B handball match between Croatia and Macedonia at the Olympic Hall in Munich on January 14, 2019. (Photo by Christof STACHE / AFP)

Stivi ima čak i bolji postotak od Šege

Popularni Stivi ima čak i bolji postotak obrana od Šege te je u tom segmentu među pet najboljih na turniru. Stevanović je obranio i dva sedmerca od šest pokušaja, dok je Šego bez obrane u tom dijelu rukometne igre. Nijemac Andreas Wolff (42/109), golman koji od početka turnira i utakmice sa Ujedinjenom Korejom u Berlinu brani dobro i nekako se natječe sa hrvatskim vratarima u obranama. Upravo je on na početku turnira, nakon odigrana dva kola, bio vodeći vratar prvenstva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

26.01.2018., Arena, Zagreb - Europsko rukometno prvenstvo, utakmica za peto mjesto, Hrvatska - Ceska. Ondrej Zdrahala, Ivan Stevanovic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Što se tiče Šege, on je protiv Španjolske skupio 12 obrana, a u njegovoj je mreži odsjelo samo 19 ispucanih lopti Španjolaca, javlja RTL i na svom web izdanju donosi sve Šegine obrane protiv Španjolske sinoć u Olimpijskoj dvorani u Munchenu, pred gotovo deset tisuća hrvatskih navijača, koji su stvorili domaćinsku atmosferu i Šegu nosili do još jednog sjajnog izdanja na turniru.

Pogledajte kako je Šego sinoć izluđivao aktualne europske prvake s Eura iz Zagreba prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo