Velika opasnost /

Maestro Orlova prijeti Hrvatskoj: 'Imamo velike šanse za pobjedu i prolaz dalje'

Image

Njegovu majstorsku partiju najbolje dočarava i impresivna statistika u koju je protiv Ukrajinaca upisao sedam pogodaka i čak pet asistencija.

15.1.2022.
17:38
VOYO logo

Srbija je u četvrtak lakoćom pregazila nejaku Ukrajinu sa 31-23. Orlovi su dominirali od samog početka, a osobito je impresivno bilo prvo poluvrijeme u kojem su stvorili prednost od šest pogodaka razlike. U drugom dijelu su malo popustili gas no pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje već je i dodatno narasla.

Sudjelovao u čak 12 golova Srbije

Nakon prvog kola naši su susjedi gotovo zaboravili da će im zbog ozljede Europsko prvenstvo propustiti najbolji igrač, Petar Nenadić, a najzaslužniji za to je svakako Lazar Kukić. Mladić koji nije veliko ime u svijetu rukometa no sudeći po prvom susretu odlučio je zasjati upravo na ovom natjecanju. Kukić igra srednjeg vanjskog, a trenutno nastupa za portugalsku Benficu u kojoj mu ide sasvim solidno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAPOKON /

Luka Cindrić igrat će protiv Srbije

Image
NAPOKON /

Luka Cindrić igrat će protiv Srbije

Njegovu majstorsku partiju najbolje dočarava i impresivna statistika u koju je protiv Ukrajinaca upisao sedam pogodaka i čak pet asistencija te na taj način sudjelovao u gotovo pola pogodaka svoje reprezentacije. Razornim udarcima je frustrirao ukrajinske vratare, a kretnjama i dodavanjima stalno stvarao prostor i prilike za suigrače te je naposljetku proglašen igračem utakmice.

"Bila je ovo velika pobjeda večeras, ne samo za mene već i za cijelu ekipu. Trudimo se i radimo puno tako da smo samouvjereni čak i u teškim situacijama.", izjavio je Kukić nakon prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika šansa za drugi krug

Kukić je pun samopouzdanja kad govori o šansama Orlova protiv naše reprezentacije.

"Sada se spremamo za balkanski derbi i nadam se da će sve ići po našem planu. Znamo da su proteklih godina bili velika sila u europskom i svjetskom rukometu. U posljednje vrijeme je došlo do smjene generacija i ekipa im je pomlađena. Ne treba ih podcijeniti. Mislim da imamo veliku šansu da se pobjedom plasiramo u narednu fazu, što nam je cilj od samog početka natjecanja", izjavio je dirigent srpske reprezentacije za B92.net.

Podsjetimo da Srbiju pobjeda protiv Kauboja vodi u drugi krug te bi dvoboj protiv Francuza u tom slučaju odlučivao o pobjedniku skupine, a Orlovi se u ostvarenju svog plana ponajviše uzdaju upravo u Lazara Kukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo