LOŠE JE KRENULO: / Golužin nasljednik startao porazom

U trećem nastupu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Poljskoj hrvatski su rukometaši upisali prvi poraz.

29.4.2015.
21:13
VOYO logo

Nakon slabog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru Babić je na klupi Hrvatske zamijenio Slavka Golužu, ali premijera na novoj funkciji mu neće ostati u najljepšem sjećanju. Norvežani su bolje krenuli u utakmicu i na poluvremenu imali četiri pogotka prednosti (17:13).

U nastavku su se Kauboji razbudili i brzo došli do izjednačenja (20:20), ali u samoj završnici nisu bili dovoljno koncentrirani. U posljednjih 20 sekundi naša je reprezentacija imala priliku doći barem do boda, ali Luka Stepančić je pucao točno u norveškog golmana i priči je bio kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvešku su do pobjede predvodili Espen Lie Hansen sa šest, Sander Sagosen s pet i Kristian Bjornsen sa četiri gola. U hrvatskim redovima najefikasniji su bili Ivan Čupić s pet golova (tri iz sedmerca), te Manuel Štrlek i Stepančić s po četiri pogotka. Vrijedi istaknuti i učinak Mirka Alilovića koji je skupio 16 obrana.

Norvežani su s maksimalne tri pobjede preuzeli vodstvo u skupini 1, ali Hrvatska će im moći uzvratiti već u nedjelju u Varaždinu. Babićevi su izabranici na drugom mjestu u skupini s dvije pobjede i jednim porazom, a slijede Nizozemska (1-2) i Turska (0-3). Na EP će se plasirati prve dvije momčadi iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo