LOKOMOTIVA PRED SENZACIONALNIM USPJEHOM: / Rukometašice na korak do prvog europskog trofeja nakon 26 godina

Image
7.5.2017.
20:11
VOYO logo

'Lokosice' su odigrale sjajnu utakmicu, a hoće li to biti dovoljno za ukupnu pobjedu doznat ćemo 13. svibnja kada je uzvrat u Švedskoj.

Odabranice Nenada Šoštarića dobro su ušle u susret. Sredinom prvog dijela stigle su do tri gola prednosti (9-6). Međutim, u završnici prvog poluvremena Lokomotiva je pala u igri što su Šveđanke iskoristile okrenuvši rezultat serijom 5-1 za vodstvo 11-10 na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu gledali smo sjajnu predstavu hrvatske ekipe. Od minus jedan, Lokomotiva je stigla do šest pogodaka prednosti. Nažalost, Hoors je do kraja susreta smanjio zaostatak, na kraju je završilo 23-19.

Image
Image

Lokomotivu su do pobjede predvodile Marina Glavan i Stela Posavec sa po šest golova, dok je Larissa Kalaus dodala četiri gola. Na vratima je bila sjajna Tea Pijević sa 14 obrana. U redovim švedske ekipe najefikasnije su bile Cassandra Tollbring sa sedam, te Emma Rask s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je u svojoj povijesti osvojila jedan europski trofej - 1991. je slavila u Kupu IHF.

Igrala je još četiri finala, no sva četiri je izgubila. U Kupu prvakinja 1975. od kijevskog Spartaka, a tri puta je poražena u finalu Kupa pobjednica kupova (1980, 1996, 1998).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo