Konobarica silovala makedonskog navijača?!

Navijači Makedonije u velikom su broju pohodili Europsko prvenstvo u Srbiji, međutim neće svi gostovanje u Nišu i Beogradu pamtiti po dobrome.

25.1.2012.
13:57
VOYO logo

Komičan tekst objavio je makedonski portal Tačka. Konobarica jednog kafića u Nišu navodno je silovala jednog makedonskog navijača. Na kraju svoje smjene pozvala je dvojicu Makedonca u svoj stan i obećala im smještaj i odličnu zabavu s njezinim cimericama, piše makedonski portal.

"Makedonci su, želeći uštedjeti novac za jedno noćenje, kupili nešto alkohola i uputili se do djevojčinog stana. Zabava je odlično krenula, ali se dogodio nevjerojatan obrat i sve se pretvorilo u dramu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konobarica je navijača odvela u sobu, a po pisanju portala, tada je počela 'tortura'. Ona se, čini se, njemu nije toliko svidjela kao on njoj, pa kada ju je odbio, pokušala ga je silovati, te ga je na kraju tri sata držala zaključanog u sobi.

Nakon tri sata prave drame za Makedonca, buka iz sobe probudila je njegovog prijatelja, koji je došao u sobu i uspio mu pomoći. Navijači su odmah nakon toga napustili stan i vratili se kući, očito u strahu da ne bi proživjeli neku novu dramu u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesmo li toliko privlačni kao nacija ili djevojke iz Niša ne prihvaćaju negativan odgovor?", upitao se na kraju novinar Tačke.

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze specijal-201102150360004-Najjači navijači specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo