KAUBOJI PLAĆAJU 'TURU' CRNOGORCIMA: / Izbacili Srbe nakon prave drame i osigurali nam ulazak u drugi krug

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, bila je ovo prva pobjeda u povijesti Crnogorske reprezentacije na Europskom prvenstvu

11.1.2020.
19:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometna reprezentacija Crne Gore u napetoj je utakmici slavila 22:21 protiv Srbije i tako osigurala Hrvatskoj prolazak u drugi krug Europskog rukometnog prvenstva. S druge strane, Srbi su porazom ispali s natjecanja.

Od samog se početka na terenu vodila bespoštedna borba. Crnogorci su krenuli sjajnom serijom od 4-1 na početku utakmice, ali su Srbi postupno, najviše inspiracijom Bogdana Radivojevića i Nemanje Zelenovića stigli do egala no pogodak Vujovića u završnici Crnogorcima je na poluvremenu osigurao zasluženo vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[FOTO, VIDEO] DAJTE SRBE DA SE IGRAMO: Orlovima se tresu gaće nakon viđenog na Euru; ‘Htio bih naglasiti jedno – Mi Hrvati!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Revijalna' utakmica Hrvatska - Srbija

Na početku drugog poluvremena Srbi su popravili svoje greške i došli do osjetne prednosti od tri pogotka, ali nisu mogli dugo zadržati taj nivo igre.

Crnogorci su ubacili u brzinu više i serijom 4-0 su se vratili u vodstvo. Srbe su koštali promašeni ziceri, a najskuplji je bio onaj Marsenića na samom kraju, kad je pogodio stativu u kontri u kojoj je išao sam na vratara pri rezultatu 21:20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
CRNOGORCI PRIPREMILI DRESOVE SAMO ZA SRBE, ONI SE ŽALILI: /

'Provocirali su nas'

Image
CRNOGORCI PRIPREMILI DRESOVE SAMO ZA SRBE, ONI SE ŽALILI: /

'Provocirali su nas'

Golovi Lipovine i Radovića u zadnje dvije minute donijeli su Crnogorcima pobjedu te će u ponedjeljak u izravnom srazu s Bjelorusima odlučivati o drugom putniku u Beč. Srbi su s dva poraza ispali i time je susret Hrvatska - Srbija u ponedjeljak postao rezultatski nevažan.

Utakmicu Hrvatske i Srbije možete pratiti u ponedjeljak od 20:30 sati u prijenosu na RTL televiziji, RTLplayu te na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo