KARAČIĆ ODUŠEVIO LIJEPOM GESTOM NAKON UTAKMICE: / Evo čime je još jednom osvojio simpatije navijača

Image
Foto: Screenshot

Nekolicina mladih igrača pokazala se na ovom turniru i na njih se može ozbiljno računati u borbi za medalje koje tek dolaze

26.1.2019.
22:44
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija šesta je na svijetu. Na to mjesto plasirali smo se nakon razočaravajućeg poraza od Švedske u subotu. Jedan od boljih pojedinaca u napadu Hrvatske bio je Igor Karačić.

"Nismo bili motivirani kao u prijašnjim utakmicama. Obrana nije bila na vrhuncu kao cijelo vrijeme na turniru. Nismo mogli popratiti Šegine obrane u prvom poluvremenu. Bilo je previše tehničkih pogrešaka i Švedska se odvojila. Bilo ih je teško stizati. Ali izbornik je pružio priliku svim igračima. Imamo puno ozljeda o kojima nismo pričali, a on nas je uspio malo odmoriti", rekao je nakon utakmice Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje da je ovo bio odličan turnir

Na pitanje je li zadovoljan onim što je Hrvatska pokazala na ovom Svjetskom prvenstvu Karačić je rekao:

"Hrvatska ima odličan turnir iza sebe. Kao sportaš ne mogu biti zadovoljan jer mi svi težimo medalji. U nekim trenucima nismo bili najbolji. Došla je ta borba za peto mjesto gdje smo pokušali dati sve od sebe, ali nedostajalo je ono nešto da izvučemo pobjedu. Sigurno je samo da smo napravili dobru atmosferu i da ćemo biti jaki u kvaifikacijama za Eurpsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija ima svijetlu budućnost. Nekolicina mladih igrača pokazala se na ovom turniru i na njih se može ozbiljno računati u borbi za medalje koje tek dolaze.

"Uz malo sreće, i sada bismo se borili za medalje. Nedostajalo je sreće. Mislim da ovaj tim sazrijeva. Dobar smo spoj iskustva i mladosti i da su mladi igrači perfektni. Imamo odličnu budućnost, počevši od Mandića na krilu koji je pravi 'fajter" pa do Šipića i ostalih. Moramo se samo još malo uigrati u napadu i Hrvatska će biti opasna u borbi za medalju", zaključio je Karačić koji je RTL-ovoj reporterki poklonio dres s potpisima hrvatskih reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo